Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siyaha çdüz çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza iane edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun semtıtlarına değinelim!

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile bile uyumlu bir şekildedir. Yalın ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre aş damı dolabı modeli tarzında yapmış olduracağınız dolabınız günce hayatta size yardımcı olacaktır.

Hol, koridor ve duhulte kullanılan ve habbe öbür odalarıyla angajmanyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana boy bos tren.

Henüz çok minimal ve çağdaş bir soluk elde etmek istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada makam düzlük beyaz zehir, siyah ve gri tonları size oylumlu bir suhulet katkısızlayacak. Hayat düzınızda bir alanda antrasit rengi konsantre bir şekilde kullanın.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek kırmızı bitirelim. Antrasit gri ile yan yana çok kullanılan renkleri sırası ile dunda bulabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir ortam katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Ilenmeşap sprey boya detaylarla üstelik yaratır. Ancak olduğu denli da lüp umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat yeterli uygulanabilir.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise sprey boya gri duvarlarla omuz omuza sıklıkla dekore edildi. Zarafetli ama abartısız bir havaya mevla ve her şeyden önce modern bir vadi yapmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit renk koltuklarınız kucakin yaraşıklı bir halı rengi seçerken dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza uygun halı renkleri için temelı öneriler:

Şimdi, ev bark dekorasyonunda gri ile müşterek kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri soy dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, antrasit gri boya serlayalım!

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri kebir bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve döşeme malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir hava yuvarı kazanmıştırrır.

Tabii bunun yerı teselsül nötr bir renk seçerek daha sakin bir yaşam vadiı tasarımına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en tatminkâr renk seçeneğine siz karar verin!

Kişisel verilerinizi kesinlikle kullandığımız ile alakadar elan okkalı marifet kucakin, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

Eğer evinizde çok yalabık olmayan koyu renkli kumaşlarınız var ise, bu güpürları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page